Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ogromny problem z clientem balmory...

Mihau.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema !

Ściągnełem oficjalnego cielnta balmory ,zaczął się uptade i w końcu się skończył.... Odpalam gre ,robie postać itp. A tu nagle okazuje się że klawiatura kompletnie mi nie działa. Najpierw poszukałem czy Avast nie zablokował ,czy nie jest w środowkisku izolowanym czy cuś i się okazało że wszystko ok.... Mógłby mi ktoś pomóc ? Dam limit lajków i pjona w profilu.

Opublikowano

Zapore wyłącz, wyłącz avasta i reinstal metina na koniec.

Ta i może jeszcze formata dysku ? Nie wiem czy to tego warte, a jeżeli jakiś złośliwy key jest na kompie ? Pisałem też do suppotru ale gadają że mam odpalić na oryginalnym cliencie ,a wytłumaczenia że tylko na takim odpalam nie przyjmują do wiadomości ;/ Ma może ktoś inny pomysł ,bo szperałem w anti virze i nic nigdzie nie mam tego pliku/folderu zablokowanego.

@Edit reinstalowałem i nic.

@Edit2

Jesli masz czerwona obramowke to wina antyvira.

Wylacz antyvira i zapore. Powinno chodzic ;)

Masz rację ,mam czerwoną obramówkę... Co mogę zrobić ? Tylko wyłączenie pozostaje ?

Opublikowano

UP@ Za pierwszym razem gdy uruchomiałem pytało się to wziąłem zezwól .... Ale i tak mam tą pieprzoną czerwoną ramkę -.- Da się ,jakoś zrobić żeby tylko to ignorowało,żeby anty vira nie wyłączać dla metina... Mój antivirus to Avast ! Business protection - pełna ochrona.

Opublikowano
Masz rację ,mam czerwoną obramówkę... Co mogę zrobić ? Tylko wyłączenie pozostaje ?

Tak. Jest to niezbedne.

Sam mam avsta i mi blokuje.

Moj sposob taki. Wylacz na 10min.

Wlacz clienta, zaloguj sie. Po zalogowaniu wlacz antywira i chodzi.

Sam tak probowalem na spolszczeniach ;)

Opublikowano

Tak. Jest to niezbedne.

Sam mam avsta i mi blokuje.

Moj sposob taki. Wylacz na 10min.

Wlacz clienta, zaloguj sie. Po zalogowaniu wlacz antywira i chodzi.

Sam tak probowalem na spolszczeniach ;)

Zrobiłem tak jak pisałeś ,wyłączyłem na 10 minut ,włączam balmorę (anti jest wyłączony) a tutaj znowu ramka czerwona -.-

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/509720-mini-tut-czerwona-obramowka/

Jak Ci dalej nie chodzi to wylacz calkiem avasta.

Nic to nie dało.... Nawet anti-malware nic nie pomogło. Dodam że mam win XP i mam tylko wyłącznie to na balmorze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...